Kamerakalibrálás

    ADAS - Vezetéstámogat rendszerek kalibrálása

    Texa EDU Tanfolyamok

TÁJÉKOZTATÁS - Mi dolgozunk

Kedves barátaink,

Tisztelt ügyfeleink és partnereink.


A 2020.03.27.-én  megjelent kormányrendelet továbbra is lehetővé teszi az autó javító műhelyek működését és az ügyfelek általi felkeresését.

A rendelet 4. §. sorolja fel, hogy mely tevékenységek számítanak alapos indoknak a lakhely elhagyásához, ezen felsorolás p) pontja tartalmazza, hogy a:

p) a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések
javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele,

alapos indoknak számít.

 

41/2020 (III.11.) Korm. rendeletben megfogalmazott koronavírus elleni óvintézkedések maximális figyelembevétele mellet a GarAgent Kft a szokásos nyitvatartási időben áll rendelkezésetekre.

Munkatársaink telefonon és email-ban elérhetőek és mindent megtettünk annak érdekében, hogy elérhetőek is maradjanak.


Továbbra is zavartalanul működik az árú és alkatrész értékesítés, árukiadás, a telefonos és on-line segítségnyújtás valamint a vevő támogatás.

A kiszállást igénylő tevékenységeket ameddig lehetséges folytatjuk, amennyiben biztosítottak a biztonságos munkavégzés feltételei.

Igyekszünk minden segítséget megadni annak érdekében, hogy minél tovább biztosítani tudjuk a műhelyek zavartalan működését, amennyiben ez tőlünk függ.


Ez a mostani helyzet mindannyiunk számára komoly kihívással jár és sok nehézséget okoz, de úgy gondolom, hogy közösen és együttműködve felül tudunk kerekedni ezeken a nehézségeken.


Mindenkinek jó egészséget kívánunk,
Vigyázzatok magatokra és egymásra.


A GarAgent csapata.

Termékbemutató videók

Elérhetőségek

Budapest XI. ker. Kondorosi út. 2/A
+36 1 801 8160
+36 1 203 2475
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Hírek, Újdonságok
Hírek, blogbejegyzések a tumblr-en2018. júli. 4. szerdaTechnikai okokból \\\"Hírek\\\" szekciónk átmenetileg nem üzemel. Helyét tumblr oldalunk veszi át: https://garagent.tumblr.com/TEXA KONFORT Sorozat: Az új V16-os adatbázis-frissítés rendkívül széles lefedettséget biztosít2018. máj. 3. csütörtökA KONFORT sorozat gépei kitűnő választást jelentenek a klímaberendezések javításával és újratöltésével foglalkozó műhelyek számára.A Zengő Motorsport a Hungaroringen tesztelte új, GarAgentes futőműállítóját2018. ápr. 27. péntekA Zengő Motorsport a WTCR Magyarországi fordulóján használja először frissen vásárolt, Blue Line TV6203M típusú futóműállító berendezését. Kollégánk kora délután óta a csapattal együtt dolgozott A TEXA eTRUCK elnyerte a Poznańi Nemzetközi Vásár Arany Medálját2018. ápr. 23. hétfőA TEXA forradalmian új távdiagnosztikai műszere, a TEXA eTRUCK elnyerte a Poznańi Nemzezetközi Vásár Arany Medálját.   Az Európai Parlament kötelezővé tenné a vezetéstámogató rendszereket az új autókban2017. nov. 21. keddKötelezővé tenné az Európai Parlament (EP) a vezetéstámogató rendszereket az új gépjárművekben, a testület strasbourgi plenáris ülésén elfogadott jelentés értelmében például minden új autót olyan automatikus fékkel kellene felszerelni, amely észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat.Az új TEXA KONFORT 705R Klímakarbantartó gép2015. jan. 14. szerdaMegjelent a Texa klímakarbantaró gép család legújabb tagja a Konfort 705R, amely kimondottan a költséghatékny megoldást kereső műhelyek számára lett kifejlesztve.Mercedes kontra új hűtőközeg2015. jan. 13. keddHivatalosan kötelezettségszegési eljárást indított Németország ellen csütörtökön az Európai Bizottság, mert úgy ítéli meg, hogy Berlin nem megfelelően alkalmazza az autók légkondicionálására vonatkozó irányelvet - tudatta csütörtökön az Európai Bizottság.