Budapest XI. ker. Kondorosi út. 2/A, Telefon: +36/1/801-8160, Fax: +36/1/203-2475
letöltések   pályázatok  
TPMS - Diagnosztika
LAUNCH Kétoszlopos Csáposemelő
C-200 Rádiós Futóműállító berendezés
NanoDiag - Univerzális diagnosztikai műszer
TPMS - Diagnosztika

 

TPS

A TPS a Texa önállóan használható univerzális diagnosztikai eszköze TPMS szenzorok vizsgálatára és kódolására.

A TPMS keréknyomás ellenőrző rendszerek 2014. november 1. -től a járműgyártók által kötelezően beépítésre kerülnek minden új kibocsájtású személy és kishaszon gépjárműbe.

A TPS eszköz segítségével lehetőség nyílik a TPMS rendszerek (keréknyomás figyelő rendszer) és a hozzájuk tartozó keréknyomás szenzorok tesztelésére a paramétereinek olvasására és a szenzorok kódolására.

A TPS használható önálló eszközként is, de csatlakoztatható Texa IDC4 PC alapú szoftveréhez és az Axone 4, Axone 4 mini és Axone S műszerekhez.

 

Axone S TPS

Az Axone S TPS a Texa legújabb Android platformján alapuló diagnosztikai műszere TPMS rendszerek (keréknyomás figyelő rendszer) és a hozzájuk tartozó keréknyomás szenzorok diagnosztizálására, paramétereinek olvasására, kódolására és illesztésére. 

Az Axone S TPS egy 5”-os érintőképernyővel rendelkező Android alapú műszer, mely ellenáll a zuhanásnak és ütéseknek, védett a különféle szennyeződésekkel és a nedvességgel szemben.

A készülék akkumulátorai több mint 8 órás folyamatos használat estében is biztosítja a megbízható működést.

Beépített Bluetooth kommunikációs modulok segítségével kommunikál a NanoS diagnosztikai interfésszel.

Az Axone S TPS a magyar nyelvű IDC4a TPS szoftvercsomag segítségével alkalmas a TPMS rendszerekkel kapcsolatos feladatok elvégzésére.

Akciós csomag tartalmazza az IDC4a FastFit szoftvercsomagot, amely egy kimondottan gyorsszervizek számára kifejlesztett szoftvercsomag.

Az IDCa FastFit szoftver alkalmas a szerviznullázások elvégzésére, a fékrendszer, felfüggesztés, műszerfal elektronika, klíma rendszer stb. diagnosztikai feladatainak elvégzésére.

 

  [ Főoldal l Elérhetőségek l Oldaltérkép l Copyright l Jogi Nyilatkozat l Impresszum ]
by xGraFiX